Termeni si conditii

Termeni si conditii - k2car.ro

Informaţiile de mai jos trebuie înţelese ca fiind clauze ale unui contract de aderare, de care depinde folosirea serviciilor puse la dispozitie de NEDWASH A&G SRL prin intermediul site-ului k2car.ro. Bineînţeles că, în măsura în care consideraţi că o anumită clauză a contractului de mai jos ar putea fi îmbunătăţită, aşteptăm să ne contactaţi şi să ne spuneţi propunerea dumneavoastra. Însă, până la momentul la care contractul de mai jos va fi modificat în direcţia propusă de dumneavoastră (dacă vom cădea de acord asupra modificărilor), trebuie să înţelegeţi faptul că utilizarea serviciului nostru implică un accept prealabil şi absolut al condiţiilor de mai jos. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii contractuali de mai jos, vă rugăm să nu utilizaţi serviciile noastre.
Toate textele sau alte materiale prezentate pe acest site sunt proprietatea lui k2car.ro. Ele nu pot fi reproduse, distribuite, transferate sau preluate fără acordarea anticipată a permisiunii scrise.
Drepturile de copyright pentru materialele de pe acest website apartin www.k2-global.com si sunt protejate de legea Copyright-ului. Orice cerere a permisiunii de a folosi aceste materiale poate fi trimisă prin email la adresa global@melle.com
Societatea NEDWASH A&G SRL, precum şi toţi colaboratorii ale căror sfaturi pot fi întâlnite la k2car.ro nu pot fi consideraţi răspunzători pentru niciun\nicio  prejudiciu/pierdere de orice fel. Întelegeţi şi sunteţi de acord cu faptul că dumneavoastră, ca utilizator al website-ului k2car.ro, nu veţi înainta nicio acţiune judecătorească împotriva NEDWASH A&G SRL sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul în care aţi utilizat informaţia furnizată de noi.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, NEDWASH A&G SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Vă informăm că datele personale pe care utilizatorii le furnizează către   NEDWASH A&G sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor pe internet.

Utilizatorii nu sunt obligaţi să furnizeze datele lor personale în scopul menţionat mai sus. Refuzul utilizatorilor de a furniza datele lor personale determină imposibilitatea de a accesa serviciile oferite de către NEDWASH A&G. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către NEDWASH A&G. Ele pot fi comunicate numai următorilor destinatari: partenerilor contractuali ai NEDWASH A&G pentru realizarea scopului menţionat mai sus.

Acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare a serviciului de către utilizatori şi accesarea în continuare a site-ului k2car.ro înseamnă consimţământul expres dat de către utilizatori pentru prelucrarea şi dezvăluirea către terţi de către NEDWASH A&G a datelor cu caracter personal potrivit condiţiilor din prezenta notă de informare şi în limitele prevederilor legale.

NOTĂ DE INFORMARE DESPRE UTILIZAREA COOKIE-URILOR:

Stocarea de informaţii sau obţinerea accesului la informaţia stocată în echipamentul terminal al utilizatorului este efectuată de Administratorul Site-ului numai în următoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, în scop de marketing, reclamă şi publicitate şi / sau furnizarea de bunuri şi servicii. Terţii care stochează informaţii sau au acces la informaţiile stocate în echipamentul terminal al utilizatorului site-ului k2car.ro sunt: furnizorii de publicitate, furnizorii de servicii de analiză a audienţei şi a performanţei site-ului şi furnizorii de bunuri şi servicii. Scopul general al procesării acestor informaţii de către terţi este furnizarea de servicii de reclamă, marketing şi publicitate.

Fiecare Utilizator, la opţiunea sa proprie, furnizează unele date personale ale sale pentru a-şi crea un cont valabil şi pentru a beneficia de serviciul oferit de către NEDWASH A&G. În momentul creării contului fiecare utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de site prin bifarea căsuţei corespunzătoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl priveşte şi să solicite ştergerea datelor. Utilizatorii înţeleg şi acceptă ca ştergerea datelor lor personale va fi urmată de ştergerea contului lor din sistem. De asemenea şi de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de către NEDWASH A&G. Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare utilizator poate face o cerere în scris în acest sens, pe care să o trimită apoi prin poştă la adresa Companiei: NEDWASH A&G SRL, cu sediul în Galaţi, Str. Tecuci, nr. 137 sau la adresa de e-mail: office@k2car.ro.