K2car - Creăm produse care fac ca mașina Dvs să pară mereu nouă

K2 este o companie de elita mondiala in ceea ce priveste curatarea si intretinerea auto.

Industria auto este pasiunea noastră și credem că produsele comercializate de noi vor îmbunătăți aspectul și fiabilitatea vehiculelor, astfel încât să pară noi și frumoase ca din magazin. Compania a început să producă articole de intretinere auto în urmă cu 20 de ani. Datorită calității excelente a primelor produse, a fost creat brandul K2, care este prezent acum în peste 90 de țări din întreaga lume. Cu așteptări crescânde în industria auto, urmărim această tendință, îmbunătățind constant calitatea produselor K2

k2 sediu

K2 Garanția calității

Experiența ne-a învățat că produsele bune sunt făcute doar daca cunoști nevoile celor care le folosesc bine. Testăm noi produse în atelierele de acasă și de peste hotare. Toate produsele sunt fabricate cu atentie, pana in cele mai mici detalii.  Realizarea încununată a eforturilor noastre în fiecare etapă de producție și distribuție sunt certificate ISO 9001 și ISO 14001. Astfel construim încredere reciprocă.

Tehnologie modernă

Produsele K2 sunt fabricate folosind cea mai recentă tehnologie. Investiția în inovație și munca persistentă a departamentului de dezvoltare și cercetare determină o creștere constantă a calității produselor introduse. Liniile moderne de producție sunt capabile să livreze produse care respectă cele mai înalte standarde mondiale de calitate.

laborator k2
depozit k2

K2 Logistică

În fiecare zi depunem un efort pentru a livra rapid produsele dorite utilizatorilor. Un sistem logistic modern și avansat ne ajută în acest sens. Depozitul cu zeci de mii de paleți și procese logistice optimizate ne permit să emitem sute de mii de produse K2 în fiecare zi.

Distribuție

De la bun început, brandul K2 a fost conceput ca un brand global. Perseverența și mulți ani de eforturi pentru atingerea obiectivului au dus la faptul că astăzi brandul este prezent în mai mult de 90 de țări din întreaga lume. Am livrat deja peste 200 de milioane de produse pe piețele interne și internaționale.

market k2
iso-logo

Certificate de calitate

K2, producător de produse chimice auto, are certificate ISO 9001: 2015 și 14001: 2015, care confirmă standardul tehnic și de calitate ridicat al produselor furnizate. Respectarea cerințelor standardelor de calitate restrictive se traduce prin calitate ridicată și repetabilă a sortimentului fabricat.

Premii și distincții

Efectul unor acțiuni eficiente, desfășurate continuu timp de mai mulți ani, care oferă în același timp o dezvoltare constantă a companiei este de a onora compania și marca K2 cu premii prestigioase. Produsele K2 au câștigat premii la târguri internaționale de inovație și invenție.

Ni se acordă în mod regulat Medalia de Aur a Concurenței de laur pentru consumatori. Mai multe detalii despre premii și distincții pentru marca K2 găsiți aici. Premiile primite și numeroasele distincții reprezintă o confirmare a faptului că produsele noastre sunt primite în mod pozitiv de către utilizatori.